За нас

  Здравейте! Ние сме Partilino.com, вашият онлайн магазин за парти артикули.
  Вносители сме на водещи производители като Amscan, Anagram, Procos, Qualatex, Unique и др. от 2017 г. и непрекъснато разширяваме нашата продуктова гама, за да можем да предложим на нашите клиенти възможно най-голям избор в декорацията на техните партита. 

  В цяла България доставяме всеки работен ден, чрез куриерските фирми Спиди и Еконт: парти украси, костюми и всичко останало, което съпътства организирането на едно незабравимо празненство.

  Независимо дали търсите украса за детски рожден ден, раждане на нов член на семейството, корпоративни събития, костюмирани партита или празници, ние предлагаме подходящите декоративни акценти и много повече за всеки повод!

  Нашата разнообразна гама от балони и украса за пъстри детски рождени дни или декорации за възрастни в нежни пастелни цветове – имаме точните аксесоари за всеки повод. От практични съдове за еднократна употреба до стилни висящи декорации и карнавални костюми ще намерите всичко необходимо за успешно парти. В нашата растяща селекция от над 5 000 парти артикула и костюми има всичко необходимо за рождени дни , тематични партита , карнавални и сезонни събития.
  На сайта ни, освен стилни, семпли парти артикули за почитателите на класическата елегантност, любителите на популярни сериали и филми ще намерят и широка гама лицензирани продукти. По-специално, героите на Disney или Marvel не трябва да липсват като желани постоянни класики за украсата на различни празненства. 

Shopping Cart