Работно време на Спиди и Еконт: 2 март- съботно реботно време, 3-4 март- почивни дни. Направена сега поръчка, ще бъде доставена в офис на куриер в сряда- 6 март  
Назад до Началната страница

Доставка и плащане

ДОСТАВКА 

Заявената за покупка стока се доставя чрез куриер на посочения от Потребителя адрес за доставка, освен в почивни дни и официалните празници, когато поръчки не се доставят.

При натоварване на куриерската мрежа е възможно забавяне на доставката, за което PARTILINO.COM ще Ви информира.

Не се обаждаме за потвърждение на поръчката, освен ако има нужда от някакво уточнение за артикулите в поръчката или на данните за доставка.

Получаването на съобщение “поръчката ви е приключена” на пощата, която сте въвели при поръчката, означава, че тя е обработена и ще бъде предадена на куриера същия ден.

Поръчки се обработват в работни дни.

Екипът ни се старае да обработи и изпрати поръчките Ви възможно най-бързо. Но в зависимост от натовареността и времето на получаването на поръчката, срокът за предаване на куриера варира от изпращане същия ден до изпращане на следващия работен ден.

Ако поръчката Ви е спешна, оставете информация, кога най-късно е необходимо да пристигне, в полето ” Коментари по поръчката”, за да можем да преценим, дали е възможно да изпълним крайния срок за доставка!

Продуктите се изпращат и доставят чрез куриерски фирма “ЕКОНТ” или ” Спиди”, по Ваш избор .

Доставката до офис на “Спиди” е с фиксирана цена от 4.50 лв. Разходите за такса наложен платеж се поемат от нас. Време за доставка: на следващия работен ден, след изпращането.

Доставката до офис на “Еконт” е с фиксирана цена от 6 лв. Разходите за такса наложен платеж се поемат от нас. Време за доставка: на следващия работен ден, след изпращането.

Доставката до посочен адрес е с фиксирана цена от 7.50 лв със Спиди или 9 лв с Еконт. Разходите за такса наложен платеж се поемат от нас. Време за доставка: 1-2 работни дни, след изпращане, според графика и натовареността на куриера, с изключение на адреси в малки населени места, където нямат офиси и извършват доставки само в определен ден.

Изпращаме с опция преглед и евентуалното връщане след преглед е за наша сметка.

При сгрешен или липсващ продукт грешката се поправя и съответните продукти се изпращат на същия или следващия работен ден, като разходите по доставката са за сметка на PARTILINO.COM. Клиентът не заплаща нищо допълнително.

ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА 

Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента. При предаване на стоката Потребителят или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес, или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, PARTILINO.COM се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

При получаване на доставката, проверете съдържанието на поръчката за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Начини на плащане:

Наложен платеж с ППП – При избиране на този метод за плащане, заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.
ПЛАТИ С БАНКА Open Banking(изисква активно онлайн банкиране)– При избор на този метод на плащане, потребителят се прехвърля към системата на Айрис Солюшънс, избира банката, от която желае да извърши плащането и следва, нейният процес на потвърждаване на превода. Потребителя не дължи на Айрис Солюшънс допълнителни такси.
ПЛАТИ С БАНКОВ ПРЕВОД – Може да се плати на каса в банка, easypay или през онлайн банкиране. При извършване на плащането по сметката, потребителят посочва номера на поръчката като основание за превода

 

loading...