, , , ,

Конфети с цветен розов прах Holy powder

6.00 лв.

ХОЛИ ГУЛАЛ – Цветен прах

Съдържание: царевично нишесте, талк, козметични и растителни багрила и пигменти (може да съдържа багрила CI 75300, CI 19140, CI 16035, CI 73015), екстракт от индигова тинктура, без консерванти,  без ароматизатори, не съдържа минерални мазнини (без парафин). Не е токсичен. Не е тестван върху животни.

Приложение: Само за външно приложение!Да не се ползва от деца под 3 год. възраст! Не се препоръчва за употреба от деца, астматици, лица склонни към проява на алергични реакции. При раздразнение при контакт с очи/лигавица, да се измие обилно с вода! В случай на продължително раздразнение на лигавиците на носа, очите, гърлото, незабавно се консултирайте с лекар! Избягвайте пряк контакт с очи, вдишване и поглъщане на продукта!

Препоръка: Може да остави следи (петна) при определен тип текстил! Препоръчително е да не се ползва върху ново / любимо облекло! Препоръчително е да покриете устата и очите си при масово хвърляне на продукта във въздуха /замеряне с продукта.

Цветните прахове притежават сертификат за следните характеристики: *Non-toxic* (не са токсични), *Non-irritant to skin* (не дразнят кожата) и *EN 71-3 (Free from heavy metals)* (не съдържат тежки метали). Ако често проявявате алергични реакции, съветваме Ви да поръсите малко количество цвят върху нежната част на кожата над китката Ви и да изчакате около 20 мин., за да проверите дали няма да има проява на нежелателни реакции.

Availability: Налични са само 3

Manufacturer: Китай

Искате да съобщите пола на вашето бебе на вашите роднини или бъдещият татко? Ние Ви даваме тази възможност по интересен начин, като изтреляте този цветен прах в розово. Не забравяйте да правите много снимки за да запечатате този прекрасен момент!

  • Чудесен начин да разкриете пола на бебето, като изстреляте тези уникални парти конфети в розово
  • Изненадайте всички гости и бъдещите родители по вълнуващ начин и разкрийте впечатляващо пред всички, че очаквате момиченце
  • Oпаковка с размери 30 см (В) x 4 см (Ш)
Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Shopping Cart